Leveranser när du behöver det

Vi på MIVAB i Varberg säljer många typer av tillbehör till entreprenadmaskiner och erbjuder snabb leverans av allt från stål och slitdelar till redskap. Du ringer till oss och vi tar fram rätt produkt och kommer direkt till din dörr.

Direktleverans till din arbetsplats

Det finns tillfällen då man är i behov av tillbehör till sin entreprenadmaskin med kort varsel eller när man själv inte har möjlighet att åka iväg och köpa tillbehören. Då är det smidigt med direktleverans. Vi har ett stort lager och levererar våra produkter till kunder runt om i södra Sverige. Du ringer oss och vi kommer med dina tillbehör.

Vid leveransen kör vi från Göteborg och Kungsbacka i norr till orter som Falkenberg, Halmstad och Laholm, men även emellanåt till Båstad, Förslöv och Hjärnarp, i söder samt byar på vägen. Ett villkor för utkörningen är dock att vår bil blir fylld av de beställda produkterna så att vi kör med ett fullt lass.

Fler leveransval vid köpet av tillbehör

Utöver leverans till din dörr erbjuder vi även andra alternativ när du köper tillbehör till din entreprenadmaskin. Vi kan skicka tillbehören eller så kommer du förbi oss i Varberg och hämtar upp dina produkter, beroende på vilket alternativ som passar dig bäst. 

Vi vet vad du behöver till din maskin

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vilken typ av tillbehör som man behöver till sin maskin. Oavsett vilken leveransmetod du väljer så finns vi här för att vägleda dig fram till rätt val. Vi vet vilken typ av stål, slitdelar och redskap som behövs till vilken maskin och vilket ändamål. Fråga oss så tar vi fram rätt produkter.

Kontakta MIVAB i Varberg

Se gärna våra produkter här på vår hemsida och hör av dig till oss på telefonnummer 0340-805 20 eller via mejl på info@mivabvarberg.se

Många av våra maskintillbehör hittar du även i vår butik på Blocket. Se mer på Blocket

JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med vår integritetspolicy.