Olja och smörjmedel av kvalitet

Att ha olja och smörjmedel av bra kvalitet är viktigt för att hålla en maskin i ett bra skick. Vi säljer olja och smörjmedel från ledande leverantörer på marknaden som Petro Canada, Eurol, Oilkey, Kendall med flera.

Petro-canada

Petro-Canada är en ledande smörjmedelsleverantör inom många olika kategoriområden såsom entreprenadsektorn, jordbruk, skogsbruk, gruvindustrin, livsmedelsindustrin och så vidare. Petro-Canada är även världens största tillverkare av White Oil.

Det som gör Petro-Canadas produkter unika är den patenterade ”HT-processen”, en raffineringsmetod som ger en 99,9% ren basolja. Tack vare den extremt rena basoljan uppnås den högsta kvaliteten i  Petro-Canadas produkter. Detta medför bland annat längre livslängd, mindre slitage och minskad förbrukning. Petro-Canada är en totalleverantör inom smörjmedel med över 350 artiklar i sortimentet.

Starta

– Marknadens bredaste sortiment av smörjmedel och kemtekniska produkter

Varumärket STARTA erbjuder ett brett sortiment med motorolja, hydraulolja, transmissionsolja, sågkedjeolja och 2-taktsolja. Dessutom finns smörjfett, sprayer, alkylatbensin, glykol, spolarvätska och en mängd olika rengöringsprodukter samt ett stort urval av hem- och fritidsprodukter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Sortimentet är anpassat till allt från fordon, entreprenad, industri, jord- och skogsbruk till hem och fritid.

eurol

Eurol kan marknadsföra sina produkter till en stor marknad: Automotiv, transportsektorn, lantbruk, industriellt, racingprodukter och mycket mer. Efter lång erfarenhet och mycket kunskap kan därför Eurol erbjuda den perfekta lösningen för alla behov av smörjning, produkterna överträffar kvalitetskraven från den automotiva och industriella verksamheten.

oilkey

JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med vår integritetspolicy.