Om MIVAB i Varberg AB

Hos oss på MIVAB i Varberg AB finns en lång erfarenhet av att tillhandahålla tillbehör till entreprenadmaskiner med allt från stål och slitdelar till redskap av olika slag. Våra kunder är bland annat entreprenadföretag, lantbruk, åkerier och skogsbruk.

Många år i branschen

MIVAB i Varberg AB är ett familjeföretag som funnits sedan 1998 och som sedan 2012 drivs av Jörgen Håkansson. Vi har rötterna inom åkeriverksamhet och har med åren samlat på oss en gedigen kunskap om entreprenadmaskiner. 

Vi säljer produkter till entreprenadmaskiner inom framför allt de tre områdena stål och slitdelar, redskap och skopor samt olja och smörjmedel. Hos oss hittar du allt från skopstål, vägstål, plogstål, sparskär och tandsystem till asfaltskärare, tjälkrokar, gaffelställ och mycket annat.

MIVAB har kunden i fokus

Viktigt för oss på Mivab är en personlig kontakt med kunden. Vi vet vilka stål och slitdelar, redskap, smörjmedel och annat som passar till vilken maskin och till vilket ändamål och vägleder dig gärna fram till rätt val. 

Antingen skickar vi dina tillbehör till dig eller så kan du komma förbi oss i Varberg och hämta upp dina produkter. För att underlätta för dig som kund erbjuder vi även leverans direkt hem till din dörr om du inte har möjlighet att besöka oss. 

Kontakta oss för dina maskintillbehör

Vi har vår bas i Varberg men är verksamma runt om i landet. Våra kunder finns bland annat i Halland, Blekinge, Västra Götaland och Småland.

Läs gärna mer om våra produkter inom stål och slitdelar, redskap och skopor eller olja och smörjmedel och hör av dig vid frågor eller för en beställning. Kontakta oss 

Se mer i vår butik på Blocket

Många av de maskintillbehör som vi har i lager och säljer just nu hittar du även i vår butik på Blocket. Se mer på Blocket.se

JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med vår integritetspolicy.