Redskap och skopor till din maskin

Vi på MIVAB erbjuder olika typer av redskap till entreprenadmaskiner med allt från skopor, asfaltsskärare och tjälkrokar till gaffelställ, gripar och fästen. Nedan ser du exempel på några av de redskap som vi säljer, men vi har även mycket annat.

Inom redskap arbetar vi på Mivab med utvalda produkter från flera tillverkare. Fråga oss gärna om det som du söker. Har vi det inte i lager just nu kan vi ta in rätt produkt. Vissa av redskapen nedan går också att få specialanpassade med önskade mått. 

Planeringsskopa

Vi har flera modeller av planeringsskopor med alla slags fästen och storlekar från ledande leverantörer på marknaden. 

Gallerskopa

Vi erbjuder gallerskopor av flera fabrikat och modeller från ett antal tillverkare. Välj mellan gallerskopor med olika slags fästen och bredd.

aVJÄMNINGSBALK

Vi har flera slags avjämningsbalkar av olika modeller som skiljer sig i storlek, bredd och i typ av fäste. Vi har avjämningsbalkar både med och utan rulle.

Asfaltskärare

Hos oss finns asfaltsskärare till alla fästen av flera fabrikat och modeller. Fråga oss gärna efter det som du söker.

Tjälkrok

Vi har tjälkrokar till din entreprenadmaskin av skilda modeller med olika storlek  och med många typer av fästen.

Smalskopa/kabelskopa

Vi erbjuder flera typer av smalskopor som passar olika utföranden. Välj mellan skopor av olika fabrikat med olika bredd och fäste.

Gaffelställ

Hos oss på Mivab finns både hydrauliska och mekaniska gaffelställ med en rad olika gaffellängder samt med olika bredd och fäste.

Planeringsskopa till traktor/hjullastare

Vi har planeringsskopor för hjullastare från flera ledande tillverkare med alla typer av fästen och mått på bredden.

bALHANTERing

Vi erbjuder flera typer av produkter inom balhantering med allt från balspjut till balklämmor. Produkterna kommer i flera varianter med olika storlek.

JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med vår integritetspolicy.